El portaveu de Compromís per la Jana Domingo Tolós, ha presentat en el registre de l’Ajuntament una sol·licitud on es demana que

es facen una sèrie de millores urgents i molt necessàries en el poliesportiu municipal.

Les xarxes estan totalment oxidades i s'han de canviar
Les xarxes estan totalment oxidades i s’han de canviar

Segons Domingo Tolós: “a finals del mes de desembre van començar en el poliesportiu municipal les obres de la tercera i quarta fase del pla d’esports, per cert, obres que fa més de dos anys haurien d’estar acabades. Estes obres consistixen en canviar el quitrà de les dos pistes i substituir-lo per formigó. Des de Compromís per la Jana considerem que estes obres han d’anar acompanyades de la millora d’alguns aspectes del poliesportiu que per la seua perillositat necessiten remodelacions urgents, estes millores tenen un cost molt baix i no afectarien a la delicada situació econòmica de les arques municipals”.

La sol·licitud presentada per Compromís per la Jana consta dels següents punts:

1) Canvi de les xarxes de dalt del frontó que estan totalment trencades.

2) Apartar les xarxes de les dos pistes de tenis que estan en un estat de degradació important i són un perill.

3) Arreglar aquells llocs que són perillosos per als xiquets i xiquetes.

4) Planificar en la mesura del possible el desenvolupament de la zona amb zones enjardinades i de passeig, per a que els veïns i veïnes del poble puguen gaudir d’eixa zona.

Hi han molts forats perillosos per als xiquets i xiquetes
Hi han molts forats perillosos per als xiquets i xiquetes

Per concloure, el portaveu de Compromís per la Jana Domingo Tolós ha manifestat que: “ el poliesportiu municipal és una de les cartes de presentació del nostre poble, ja que està situat just al costat de la carretera nacional i per això considerem de vital importància donar una bona imatge d’este equipament públic i no només per a la gent que passa i ens puga visitar, sinó també per a que els veïns i veïnes puguen gaudir del poliesportiu, tant per a practicar esports com per passejar pel seu entorn”

L'estat de degradació de les pistes de tenis és molt preocupant
L’estat de degradació de les pistes de tenis és molt preocupant