El portaveu del grup municipal de Compromís a la Jana, Domingo Tolós, ha presentat este matí en el registre de l’Ajuntament dos sol·licituds: en la primera es demana que s’arregle el parc infantil de la pista del ball i es mantinga en unes condicions higièniques adequades i en la segona es demana la reparació de la tanca i les escales de l’escola pública de la Jana.

“Des de l’estiu passat, s’han estat queixat molts pares i mares sobre el parc infantil, que té diversos elements trencats i unes condicions higièniques poc adequades per a un lloc on juguen xiquets i xiquetes menuts. Per tot això, hem instat a l’Ajuntament que amb la major brevetat possible, mire de solucionar estos problemes”, ha assenyalat Domingo Tolós.

Clica per ampliar la imatge
Clica per ampliar la imatge

“Una altra de les coses que hem demanat a l’Ajuntament, és que intenten solucionar els problemes que patix la tanca de l’escola pública. Després que s’hagen adreçat a nosaltres alguns pares i mares, hem comprovat in situ que la tanca està lligada amb un fil als cables de la llum i els ancoratges estan clivellats. Per tant, ens trobem davant d’una situació molt perillosa, ja que és un lloc on passen a diaris molts xiquets i xiquetes que entren i surten de l’escola i s’hauria de solucionar urgentment”, ha indicat Domingo Tolós.

Clica per ampliar la imatge
Clica per ampliar la imatge

Al mateix temps, Compromís per la Jana demana que es reparen les escales que accedixen a les aules de l’escola, perquè són perilloses i han provocat diverses caigudes. A més, en l’escrit presentat a l’Ajuntament, s’indica la conveniència de traslladar totes estes incidències a la Conselleria d’Educació, perquè vetlle pel bon estat de l’escola de la Jana.

Per concloure, Compromís per la Jana vol indicar que estes dos sol·licituds són la mostra que els veïns i veïnes de la Jana es preocupen pel que ocorre al poble, molt més del que ho fa l’alcalde i el govern del PP. Així doncs, Compromís es compromet a continuar portant les reclamacions de tota la ciutadania a l’Ajuntament, ja que —segons afirmen—, esta és la política que volen practicar, la de baix cap a dalt.

Clica per ampliar la imatge
Clica per ampliar la imatge