El portaveu de Compromís per la Jana, Domingo Tolós, ha presentat dos sol·licituds a l’Ajuntament. En la primera es demana que s’utilitze una de les dos beques de la Diputació per a reforçar l’Àrea de Serveis Socials. En la segona s’insta l’Ajuntament de la Jana a controlar els desperfectes en les obres de l’empresa del gas.

En l’últim ple que va tindre lloc a la Jana, l’alcalde va explicar que ens corresponien dos beques de les que concedix la Diputació. Una d’estes beques aniria destinada a l’Estiu Viu, però la segona no tenia clar on es podia destinar, per això, va demanar propostes a l’oposició. Per tant, el nostre grup municipal considera que el lloc adient per a destinar esta beca són els Serveis Socials, ja que l’assistenta social té molta faena i es formen llargues cues cada vegada que ha de vindre a la Jana. Considerem que un reforç per als tres mesos d’estiu serviria per a millorar l’atenció de les famílies que utilitzen este servei”, va assenyalar el portaveu de Compromís.

En un ple de l’any passat ja vaig preguntar per què s’havien deixat perdre les dos beques de la Diputació per a estudiants. Llavors, a l’equip de govern, li pareixia que l’Ajuntament no podia fer front a la seua part de la despesa, resposta que no compartíem perquè s’estaven gastant diners en coses que consideràvem del tot inútils. Tot i això, considerem molt positiu que enguany s’haja accedit a acceptar les dos beques que ens corresponen”, indicava Domingo Tolós.

Escombraries gasCompromís per la Jana també ha presentat una sol·licitud, on demana que l’Ajuntament de la Jana es pose en contacte amb l’empresa subministradora de gas i se’ls exigisca la reparació de tots els desperfectes que estan apareixent en les obres que van fer en foradar els carrers per passar els tubs de gas i al mateix temps que retiren les escombraries que es van deixar al costat del camp de futbol i el poliesportiu.

Forats gasL’Ajuntament de la Jana hauria d’inspeccionar totes les obres que es fan, tant les públiques com les privades i no tornar les fiances depositades en l’Ajuntament fins que l’arquitecte municipal certifique que l’obra complix tots els requisits i s’hagen emportat totes les escombraries. A hores d’ara, la inspecció, el control i certificació per part de l’Ajuntament de la Jana és molt deficient”, ha conclòs Domingo Tolós.