Domingo Tolós: “Des de Compromís per la Jana apostem per un arquitecte municipal obert a la ciutadania”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Jana Domingo Tolós, ha presentat una sèrie de propostes, amb l’objectiu de millorar el servei i prestacions que desenvolupa l’arquitecte municipal de la Jana.

Des de Compromís per la Jana considerem que el servei que desenvolupa actualment l’arquitecte municipal en l’Ajuntament de la Jana és molt millorable, per això, hem presentat una sèrie de propostes que pretenen millora  el servei. Estes millores haurien d’anar encaminades a la posada en marxa d’un horari fixe, on es puga atendre als veïns i veïnes del poble i als grups polítics de l’Ajuntament. També considerem que el nou contracte s’hauria d’obrir a d’altres arquitectes per tal de que fóra un sistema d’elecció més democràtic i participatiu ” va assenyalar el síndic de Compromís.

En l’arxiu que adjuntem a continuació podeu vore la nostra sol·licitud i les propostes que hem presentat, estes propostes pretenen millorar el contracte que volia portar a ple l’equip de govern, però com ja hem comentat abans, estan obertes a les millores que puguen aportar la resta de grups municipals.

Clica damunt per ampliar

Clica damunt per ampliar

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *