Domingo Tolós: “La reparació i manteniment del clavegueram hauria de ser una prioritat en qualsevol Ajuntament”

Compromís per la Jana ha presentat una sol·licitud a l’Ajuntament on es demana que comencen urgentment les obres de reparació del clavegueram dels carrers dels Frares i de Santa Bàrbara que han provocat la inundació de diverses cases.

“Entre les poques competències que té un Ajuntament està el manteniment i la reparació del clavegueram dels carrers, per això no podem comprendre com l’Ajuntament de la Jana no ha fet cas als veïns i veïnes del poble que els van demanar ajuda quan se’ls van inundar les cases per culpa de l’obstrucció de les clavegueres. Però encara considerem més intolerable que l’alcalde diga que no hi ha diners per arreglar-ho, quan es tracta d’una obra de primera necessitat” ha indicat Domingo Tolós.

“Des de Compromís per la Jana, pensem que un bon govern hauria de prioritzar on s’han d’invertir els escassos ingressos econòmics que té i més en un Ajuntament intervingut com el de la Jana. Entre les prioritats, haurien d’estar els serveis més bàsics com són el clavegueram, l’enllumenat públic, subministrament d’aigua potable, etc. i una vegada coberts els serveis públics més bàsics decidir on es gastaran els ingressos restants. Però per a això, s’han de planificar les coses i en este Ajuntament anem just en la direcció contrària”, ha assenyalat el portaveu de Compromís.

“Per tots estos motius hem demanat a l’Ajuntament: primer, que comencen urgentment les obres de reparació del clavegueram trencat, segon, que l’arquitecte municipal faça un informe per si el deteriorament de les obres va ser degut a les obres del gas i en cas afirmatiu, que l’Ajuntament demane a l’empresa subministradora de gas que es faça càrrec del cost de les obres i per últim, que es faça anualment un manteniment de les clavegueres del poble per poder detectar amb antelació qualsevol problema que puga afectar posteriorment les cases”, ha conclòs Domingo Tolós.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *