En tot el que portem de legislatura la comissió d’urbanisme de l’Ajuntament de la Jana només s’ha reunit una sola vegada, l’equip de govern del PP no ha pres ni una sola mesura per solucionar els problemes urbanístics que afecten el casc urbà de la Jana i per acabar-ho d’arreglar no disposem ni d’un metre de sòl industrial on la gent del poble puga montar cap xicotet negoci.

“En els últims mesos s’han adreçat al grup municipal de Compromís dos persones interessades en muntar un negoci en la Jana i no ho han pogut fer perquè no disposem en tot el terme municipal d’un sol metre de sòl industrial. El nostre grup polític no és partidari de grans polígons industrials, però pensem que l’Ajuntament de la Jana ha de donar solucions a aquelles persones que vullguen muntar xicotets negocis al poble i ara no ho poden fer i han de marxar fora.” ha assenyalat Domingo Tolós.

“Al mateix temps considerem que també s’han de buscar solucions per al tema dels “almacens” agrícoles. Avui en dia els llauradors disposen de gran quantitat de maquinària per treballar les terres, per tant necessiten un lloc per guardar tractor i maquinària auxiliar, a hores d’ara hi ha molts “almacens” situats en zones no urbanitzables que conviuen amb d’altres de legals, amb el desgravi econòmic que això suposa per a les persones que han fet les coses bé i paguen impostos, per tant, l’Ajuntament també ha de buscar solucions per a totes estes persones”, ha indicat el portaveu de Compromís.

Com a conclusió de tots estos problemes el grup municipal de Compromís per la Jana ha presentat al registre de l’Ajuntament tres sol·licituds:
1) Convocatòria de la comissió d’urbanisme per a que l’alcalde done explicacions de perquè no s’ha fet res en tota la legislatura per tal de solucionar els problemes urbanístics que ens afecten
2) Reunió amb l’arquitecte municipal per a que ens explique el treball realitzat en la legislatura en matèria urbanística.
3) Una sèrie de preguntes sobre temes urbanístics per a que l’equip de govern del PP ens responga per escrit