L’assemblea de Compromís per la Jana va escollir per unanimitat Domingo Tolós per encapçalar la candidatura en les pròximes eleccions municipals. La transparència informativa, la participació ciutadana, l’ordenació del territori i l’organització econòmica, jurídica i administrativa de l’Ajuntament de la Jana seran els pilars en què es fomentarà el programa electoral per a les pròximes eleccions.

Domingo Tolós, fuster de professió, casat i amb dos fills, ha sigut durant els últims quatre anys el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Jana. En esta legislatura ha presentat més de 80 propostes per a millorar diferents aspectes de la Jana, la majoria de les quals provenien de veïns i veïnes del poble. A més, ha presentat més de 100 preguntes i sol·licituds d’informació, ─la majoria no contestades─, i ha denunciat en infinitat d’ocasions el caràcter autoritari de l’equip de govern del PP.

“La nostra intenció per a la pròxima legislatura és donar continuïtat al treball que hem fet durant esta legislatura, però al mateix temps incorporar noves persones, amb noves idees i noves maneres de treballar. Volem aglutinar totes les persones que consideren que hi ha una altra manera de fer política: més democràtica, més participativa i més transparent. I esta política és la que volem aplicar a l’Ajuntament de la Jana per a sortir de la difícil situació actual”, ha assenyalat Domingo Tolós.

“En Compromís per la Jana pensem que hi ha una sèrie de problemes enquistats de fa anys i que s’han de solucionar de manera immediata: la transparència informativa, l’ordenació urbanística, el funcionament econòmic i administratiu de l’Ajuntament i la participació ciutadana en la presa de decisions. Per això, el nostre objectiu per als pròxims mesos és construir un programa electoral creïble i realista, on la participació de la ciutadania de la Jana siga fonamental. Per tant, la nostra intenció és reunir-nos amb el major número de persones i associacions del poble i entre tots elaborar un programa electoral compartit”, ha indicat el portaveu de Compromís.

“Si en el mes de maig els veïns i veïnes de la Jana ens donen la seua confiança i governem l’Ajuntament, estes seran les nostres prioritats i volem aplicar-les amb l’ajuda de tots”, ha conclòs Domingo Tolós