L’arquitecte municipal només ha cobrat una mensualitat en tota la legislatura.
Les obres del poliesportiu que fa més de mig any que estan acabades encara estan per cobrar.
L’interventor de l’Ajuntament porta tota la legislatura dient que cada any falten 100.000€ d’ingressos (25% del pressupost) per cobrir les despeses de l’Ajuntament.

Fa uns dies ens vam reunir amb l’arquitecte municipal de la Jana, per tractar uns temes urbanístics i ens vam assabentar que l’Ajuntament de la Jana només li ha pagat una mensualitat en tota la legislatura. Les diferents factures s’acumulen en el registre de l’Ajuntament de la Jana. Davant d’esta situació, l’arquitecte va decidir deixar de prestar els serveis d’assessorament urbanístic fins que no cobre els diners que se li deuen. Esta greu irregularitat de l’equip de govern del PP de la Jana provoca que els veïns i veïnes del poble estiguem sense assistència urbanística i, el que és més greu, que no es resolguen els expedients urbanístics de l’Ajuntament”, ha assenyalat Domingo Tolós.

D’altra banda, ens trobem totes les setmanes amb empreses i proveïdors que s’adrecen a nosaltres dient-nos que l’Ajuntament no els paga els diners que els deu. En alguns casos són quantitats xicotetes, però d’altres són factures importants que poden impossibilitar el funcionament futur d’una empresa. Per exemple, ens trobem que l’empresa que va fer les obres del poliesportiu no ha cobrat res d’una obra de més de 50.000€, quan fa més de mig any que està acabada”, ha indicat el portaveu de Compromís.

Per últim, volem recordar que l’Ajuntament de la Jana té el 50% dels ingressos intervinguts pel Ministeri d’Hisenda, a causa del descontrol econòmic de l’Ajuntament. Amb estes pràctiques econòmiques de l’equip de govern del PP, el que aconseguiran és que ens acaben intervenint el 100% dels ingressos. El mateix interventor de l’Ajuntament porta tota la legislatura advertint que cada any falten 100.000€ d’ingressos per poder cobrir totes les despeses de l’Ajuntament. Si estes dades són certes i ho afegim al deute que té l’Ajuntament amb els bancs, ens podríem trobar que quan acabe la legislatura el deute total podria arribar al milió d’euros”, ha conclòs Domingo Tolós