El portaveu de Compromís de la Jana, Domingo Tolós, ha presentat en el registre de l’Ajuntament una sol·licitud on demana, amb caràcter d’urgència que s’arreglen els forats que hi ha al mig del carrer del Perxe i es revise la canalització de les aigües residuals, ja que filtren a l’interior de les cases, provocant que l’aigua del pous es faça pudenta

“Des de Compromís per la Jana comprenem que potser no siga el millor moment per aixecar tot el carrer del Perxe i fer-lo nou, vista la ruïna econòmica en què els governs del PP i del PSOE han deixat l’Ajuntament de la Jana, però sí que és imprescindible que s’arreglen els forats que hi ha en la part de baix del carrer abans que haguem de lamentar alguna desgràcia. Al mateix temps s’hauria de buscar una solució als problemes de filtració de les aigües residuals a l’interior d’almenys una casa, perquè això és del tot intolerable”, ha assenyalat Domingo Tolós.

“Ja fa uns mesos, vam denunciar que les clavegueres de la Jana no estaven en l’estat adequat. De fet, a causa d’esta situació, algunes cases del poble situades en l’encreuament del carrer dels Frares i de Santa Bàrbara han patit inundacions. Llavors ja vam demanar que l’Ajuntament fes un manteniment anual de les clavegueres per a poder detectar els problemes amb antelació, però com no han fet res, les coses van a pitjor”, ha indicat el portaveu de Compromís.

“Al mateix temps, hem detectat que potser estes deficiències en el carrer Perxe poden estar degudes a la instal·lació del gas, ja que com l’Ajuntament no pagava l’arquitecte municipal, ningú revisava les obres que es feien i així ens ha anat. Per això, també hem demanat que es faça un informe per a comprovar si el deteriorament del carrer va ser degut a les obres del gas i, si va ser així, es facen càrrec del cost de les obres”, ha explicat Domingo Tolós.Pertxe 2

“Per últim, voldríem afegir que totes estes xicotetes obres són urgents per solucionar els problemes immediats dels veïns i veïnes del carrer, però Compromís per la Jana pensem que eixe carrer s’hauria d’arreglar sencer, ja que es tracta d’un carrer emblemàtic del poble. Per això, si els veïns i veïnes ens donen l’oportunitat de governar, una de les nostres prioritats en la pròxima legislatura serà arreglar-lo”, ha conclòs el portaveu de Compromís.