L’Ajuntament de la Jana ha estat condemnat a pagar 79.000 € a una empresa de construcció que va denunciar l’Ajuntament per impagament. A més, queden pendents dos judicis més amb esta empresa.

Si l’Ajuntament de la Jana no estava prou malament per culpa de la nefasta gestió econòmica del govern del PP, ara ens trobem que l’Ajuntament haurà de pagar uns diners que no té i que s’hauran de treure dels serveis bàsics que ha de donar l’Ajuntament als veïns i veïnes del poble o de les nòmines dels treballadors de l’Ajuntament”, ha assenyalat Domingo Tolós.

La situació és fruit d’un procés judicial arran de les obres fetes a la plaça del poble, en el qual els veïns i veïnes de la Jana ja hem pagat més de 20.000€ en advocats i ara haurem de pagar 79.000€ que imposa la sentència que ha perdut l’Ajuntament. Mentrestant, els responsables del desastre econòmic continuen amagats i sense donar la cara. D’una banda, hi ha l’anterior equip de govern del PSOE, responsable primer perquè van ser el denunciats I, d’altra, l’actual equip de govern del PP que no s’ha preocupat de guardar estos diners per si la sentència era contrària als interessos de l’Ajuntament, com hem advertit Compromís moltes vegades en esta legislatura. Per últim, l’interventor de l’Ajuntament a qui se li haurien d’exigir responsabilitats per la seua gestió econòmica.

L’Ajuntament de la Jana es troba en una situació molt crítica causada pels incompetents que ens han governat els últims anys, però especialment en esta legislatura. Les pròximes setmanes presentarem un informe econòmic de com estava l’Ajuntament de la Jana al principi de legislatura i com l’ha deixat el govern del PP: amb un 50% dels ingressos intervinguts pel Ministeri d’Hisenda, amb moltes factures d’anys anteriors per pagar i amb un deute molt superior a dos pressupostos complets de l’Ajuntament de la Jana”, ha conclòs el portaveu de Compromís.