L’Eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià va visitar la Jana i es va reunir amb representants dels llauradors i les cooperatives agràries

L’Eurodiputat de Compromís va estar dissabte passat a la Jana i va comprovar sobre el terreny els dos temes que ha portat al Parlament Europeu, en primer lloc la localització d’una mina d’argiles sense permisos mediambientals en la partida Asquiroles/Puntarró i a continuació, la mutilació del roure centenari en el paratge natural de l’Engolidor. Després es va reunir amb representants del sector agrari i ramader per traslladar les seues reivindicacions a la Comissió d’Agricultura del Parlament Europeu.

AsquirolesDurant estos pocs mesos que Jordi Sebastià porta d’eurodiputat, han sigut dos les iniciatives presentades per ell a petició de Compromís per la Jana. Per un costat vam demanar informació sobre el permís que havia demanat una empresa minera, per explotar una mina en la partida Asquiroles/Puntarró del terme de Traiguera, on la majoria de propietaris són de la Jana i l’Ajuntament de la Jana no s’ha preocupat mai per informar i això que és un procés que ja porta més de 10 anys en marxa.” ha assenyalat Domingo Tolós.

Jordi Sebastià també va presentar una sèrie de preguntes sobre el roure centenari mutilat en el paratge de l’Engolidor, després de comprovar que l’equip de govern del PP de la Jana no havia fet res i no tenia cap interès de buscar les responsabilitats d’este atemptat mediambiental”, ha indicat el portaveu de Compromís.Engolidor

Jordi Sebastià es va reunir amb representants del món agrari i de les cooperatives que li van traslladar una sèrie de reivindicacions, amb la intenció, que les porte a Europa. Un dels problemes que més preocupa als nostres llauradors és el tema de la reducció de les ajudes de la PAC, Jordi Sebastià es va comprometre a traslladar este tema i tots els altres a Europa, tot i que va indicar que el responsable principal del desenvolupament de les ajudes de la PAC era el govern del PP de l’Estat Espanyol.

Jordi Sebastià és una persona amb gran sensibilitat cap als temes mediambientals i en general als que afecten al món rural. Per això, des de Compromís per la Jana li agraïm la seua visita i el seu treball a favor de tots estos temes. A més, és una persona de paraula, ja que quan va estar en la Jana en la campanya electoral es va comprometre davant de llauradors, ramaders i cooperativistes ha tornar si era escollit eurodiputat i així ho ha fet”, ha conclòs Domingo Tolós.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *