Domingo Tolós: “Tenim un Compromís amb la informació i la transparència”

Compromís per la Jana hem repartit en totes les cases del poble un butlletí informatiu on s’especifica part del treball que hem estat fet en esta legislatura que està acabant. El nostre treball es resumix en més de 90 propostes, iniciatives, sol·licituds i mocions i més de 200 preguntes, la major part provinents de les demandes i inquietuds dels veïns i veïnes del poble.

“Quan va començar la legislatura, un dels objectius que ens vam marcar i així ho vam donar a conèixer en la campanya electoral, era informar els veïns i veïnes del poble del que passava a l’Ajuntament i al mateix temps informar-los del nostre treball. I així ho hem fet durant tota la legislatura, perquè nosaltres a diferència del PP sí que complim el que diem”, ha assenyalat Domingo Tolós.

Cada any des de 2011, que va ser l’any que vam entrar a l’Ajuntament, hem editat i repartit en totes les cases del poble un butlletí informatiu (INFOcompromís), on explicàvem al veïnat el que passava en l’Ajuntament: les nostres propostes, la informació econòmica, mocions presentades, l’autoritarisme de l’alcalde del PP, la intervenció dels diners de l’Ajuntament, la petició de dimissió de l’alcalde, les preguntes que fèiem al Ple… Al mateix temps, penjàvem en la pàgina web i les xarxes socials de Compromís per la Jana el treball diari a l’Ajuntament i arreplegàvem les demandes ciutadanes.

“Esta imatge d’informació, transparència i comunicació al ciutadà és la que ens agradaria que transmetés l’Ajuntament de la Jana. Per desgràcia, la manera de fer del PP és totalment contrària, com ja hem explicat en moltes ocasions i hem hagut d’acudir a altres institucions a buscar la informació que ens negava l’equip de govern del PP. Per això, Compromís per la Jana ja anunciem que si la voluntat de la gent és que governem en la pròxima legislatura, la primera mesura que prendrem serà posar a disposició de tot el poble tota la informació que hi ha a l’Ajuntament, començant per la situació econòmica ”, ha conclòs el portaveu de Compromís.

Podeu consultar l’InfoCompromís especial eleccions en l’apartat InfoCompromís d’esta web

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *