Compromís per la Jana presenta una candidatura amb l’objectiu de governar en la pròxima legislatura

La candidatura que presenta Compromís per la Jana a les eleccions municipals de maig de 2015 està encapçalada per l’actual portaveu a l’Ajuntament, Domingo Tolós, i la conformen 9 persones. Hi ha un 35% de noves incorporacions i la mitjana d’edat de la candidatura és de 38 anys.

La candidatura de Compromís per la Jana està formada per persones amb experiència professional en àmbits diferents, com l’agricultura, l’administració, la ramaderia, l’educació, la comunicació, els oficis, la logística… la majoria amb formació universitària i amb moltes ganes de donar un impuls i solucionar la gran quantitat de problemes que hi ha actualment a l’Ajuntament de la Jana.

El candidat a l’alcaldia Domingo Tolós ha assenyalat: “Estic molt content d’encapçalar esta candidatura i compartir treball amb persones treballadores, valentes i que formen part del teixit associatiu del poble. En la nostra candidatura hi ha gent diversa, amb aficions i professions diferents però amb uns ideals i una voluntat comuna: millorar el nostre poble amb l’ajuda dels veïns i veïnes”.

Àlex Vilanova, coordinador de la campanya electoral i segon en la candidatura ha afirmat: “La nostra candidatura està a les antípodes del que representen el PP i el PSOE de la Jana, per un costat la nostra manera de treballar en equip ens diferencia del personalisme autoritari del PP, on l’actual alcalde governa en contra dels interessos de la gent i sense consultar res a ningú. D’altra banda, la diferència amb el PSOE també és considerable, mentre ells fa quaranta anys que presenten a les mateixes persones, nosaltres apostem per la renovació d’un percentatge de la llista cada quatre anys. Sense renovació no hi ha noves idees i sense noves idees no podem eixir de la situació actual a la que ens han portat els governs del PP i del PSOE”.

“Les persones que vivim a la Jana i també les que venen els caps de setmana i en vacances trobem que el poble està molt abandonat per part dels anteriors governs. La nostra candidatura pretén dotar al poble de la Jana dels recursos que necessitem per millorar la nostra qualitat de vida i fer el poble més interessant i atractiu”, conclou Ana Beltran, una de les noves incorporacions i tercera de la candidatura.

La candidatura de Compromís per la Jana esta formada per les següents persones:

1 Domingo Tolós Lládser
2 Àlex Vilanova Pla
3 Ana Beltrán Sales
4 Alfredo Roé Cervera
5 Magda Simó Beltran
6 Sandra Carrasco Gargallo
7 Javi Roca Vallés

1 Sup. Héctor Boix Pla
2 Sup. Sael Salvador Balaguer

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *