S’aprova per unanimitat la moció de Compromís la Jana per protegir el paratge de l’Engolidor

En el ple municipal celebrat el 15 d’abril de 2015 es va aprovar per unanimitat dels tres grups municipals, una moció presentada per Compromís on demanàvem una sèrie de mesures per protegir el paratge de l’Engolidor.

Després de l’atemptat mediambiental que va suposar la mutilació del roure més gran de l’Engolidor per part d’una empresa de manteniment de les torres elèctriques, vam decidir presentar esta moció per a protegir el paratge de l’Engolidor i que no es torne a repetir un fet com aquell, a més demanàvem que amb caràcter d’urgència es prengueren les mesures adequades per reparar el mal que s’havia fet” ha assenyalat Domingo Tolós.

Les propostes d’acord que s’han aprovat en esta moció són les següents:

1) Amb caràcter d’urgència, que es contacte amb un tècnic de la Diputació o Generalitat o que es contracte un biòleg, per a prendre les mesures necessàries per tal de recuperar el roure mutilat.

2) Que s’interponga denúncia davant l’organisme competent contra la empresa que ha mutilat el roure per delicte contra el mediambient

3) Que es demane a l’empresa la retirada de la línia de la llum i que la facen passar lluny del paratge de l’engolidor.

4) Que es pose en marxa de manera immediata el procés legal per a protegir el paratge conegut com l’engolidor.

Estem contents perquè la moció s’ha aprovat per unanimitat, però esta moció arriba tard i vistos els precedents d’este equip de govern del PP que no complix els acords plenaris i que només queda un mes de legislatura, serà el pròxim equip de govern l’encarregat de tirar endavant l’expedient de protecció de l’Engolidor. Si en la pròxima legislatura rebem el suport de la gent i formem part del nou equip de govern obligarem a l’empresa Iberdrola ha canviar el traçat de la línia per fora de l’Engolidor, protegirem el paratge i si el pressupost econòmic ho permet arreglarem l’entorn”, ha conclòs el portaveu de Compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *