L’assemblea de Compromís per la Jana va aprovar el dissabte passat el programa electoral que presentarà a tot el poble en les pròximes eleccions municipals

El coordinador de la campanya electoral i candidat de Compromís per la Jana, Àlex Vilanova, ha assenyalat: “Este programa electoral és fruit de la participació de la gent del poble, ja que han sigut moltes les persones que han aportat les seues idees en la configuració del programa. Hem fet reunions sectorials per tractar diferents temes, com ara educació, sanitat, turisme rural, agricultura, ramaderia, hostaleria i comerç, reunions on veïns i veïnes del poble especialistes en estes qüestions ens han explicat el que esperen de l’Ajuntament de la Jana”.

El programa electoral de Compromís per la Jana està dividit en 10 parts: democràcia i participació ciutadana, economia, agricultura i ramaderia, turisme rural, benestar social, educació, cultura, esports, medi ambient i urbanisme. En total, més de 50 propostes ambicioses amb un objectiu triple: donar informació a la gent, redreçar la situació econòmica i impulsar mesures per fer un poble més atractiu per als veïns i visitants.

“A més de les reunions sectorials, ens hem reunit amb persones que formen part de les diferents associacions del poble que ens han ofert la seua visió del teixit associatiu del poble i hem pogut comprovar de primera mà quines són les necessitats i reivindicacions de totes estes associacions. A més, hem inclòs en el programa electoral tot el treball que el portaveu de Compromís, Domingo Tolós, ha portat a terme a l’Ajuntament estos últims quatre anys i algunes novetats que anirem presentant durant la campanya electoral”, ha conclòs Àlex Vilanova.