Domingo Tolós serà el pròxim alcalde de la Jana.

El dijous 11 de juny Compromís i el PSOE de la Jana van signar un acord programàtic per a governar els pròxims quatre anys en el poble de la Jana, l’alcaldia serà compartida entre Compromís i el PSOE dos anys cadascú. A continuació teniu l’acord complet.

Acord de govern progressista i valencianista per a l’Ajuntament de la Jana 2015-2019

L’acord d’un govern de progrés i valencianista entre Compromís i el PSPV-PSOE en l’Ajuntament de la Jana es sustenta en els principis de transparència, participació ciutadana, reconstrucció democràtica i valencianització de l’Ajuntament i s’estructura en tres parts: els 100 primers dies de govern, planificació de la Jana que volem i les àrees de govern.

ELS 100 PRIMERS DIES DE GOVERN

– Auditarem els comptes de l’Ajuntament mitjançant una empresa externa.

– Dotarem l’Ajuntament d’un reglament de funcionament on es regularà l’organigrama municipal i les formes de participació dels veïns i veïnes en la gestió municipal.

– Convocarem a tot el poble a una assemblea ciutadana per a informar als veïns i veïnes del resultat de l’auditoria i per tant, de la situació econòmica de l’Ajuntament. També informarem de com poden participar en la gestió municipal.

PLANIFICACIÓ DE LA JANA QUE VOLEM

– Amb tot el treball anterior acabat, posarem en marxa un acord ciutadà. Este acord pretén dissenyar el poble que volem per al futur, conjuntament amb els actors socials del poble.

– A partir de les idees de l’acord ciutadà i les aportacions més concretes dels programes electorals dels diferents partits polítics, planificarem la política que es desenvoluparà els pròxims anys, així com les necessitats urbanístiques, mediambientals, econòmiques, culturals i socials del poble de la Jana.

– Per tant, podem concloure que este acord només marca unes línies bàsiques i està totalment obert a les aportacions que s’aniran fent en el futur per tots aquells que vullguen participar de la governabilitat de la Jana.

LES ÀREES DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE LA JANA

L’alcaldia de la Jana l’ostentarà de juny de 2015 a juny de 2017 el cap de llista de Compromís Domingo Tolós Lladser i de juliol de 2017 fins a que s’acabe la legislatura el cap de llista del PSOE Alfredo Roé Justiniano.

Les àrees de govern fins al juny de 2017 les gestionaran els següents regidors:

Domingo Tolós Lladser (alcalde): Benestar Social, urbanisme, personal, educació i cultura.

Alfredo Roé Justiniano (primer tinent d’alcalde): Economia i hisenda

David Beltran Salvador (segon tinent d’alcalde): Festes i esports

Àlex Vilanova Pla (portaveu de l’equip de govern): Agricultura, medi ambient i participació ciutadana.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *