Dos mesos de treball intens en l’Ajuntament de la Jana

L’alcalde Domingo Tolós i el regidor Àlex Vilanova van explicar en l’assemblea de Compromís el treball que s’està fent en l’Ajuntament durant estes primeres setmanes

Estem actuant i organitzant l’Ajuntament en tres àmbits diferents: l’econòmic, el laboral i l’administratiu. En l’àmbit econòmic hem contractat amb una important empresa, que ens farà una regularització comptable i un diagnòstic de la situació econòmica de l’Ajuntament, així sabrem exactament la situació en la que ens trobem i poder explicar-ho a la gent amb tota la documentació necessària, pensem que al setembre estarà enllestit. En el laboral estem treballant per a incloure en els pròxims pressupostos la plantilla de treballadors amb les seues funcions, així com la relació de llocs de treball, dos documents imprescindibles que no s’havien fet mai en els pressupostos i en l’àmbit administratiu estem estudiant els procediments i la manera de treballar en l’oficina per a millorar-la i fer-la més eficient ” ha assenyalat Domingo Tolós.

Al mateix temps s’ha fet un repàs de totes les activitats que s’han portat a terme estes setmanes: organització, seguiment i avaluació de l’Estiu Viu, obertura i seguiment de la piscina pública, seguiment dels tres judicis que hi ha contra l’Ajuntament, assistència a la datació de l’olivera Farga del Pou del Mas, disseny d’una imatge corporativa, organització bàsica de l’Ajuntament en el ple extraordinari de juny, creació d’una pàgina de facebook, reunió amb el Conseller d’economia, organització de les festes majors d’agost, constitució de la Taula del Sènia, refer la pàgina web sencera, constitució de la Mancomunitat del Baix Maestrat, control i seguiment de la neteja del poble i ampliació del servei, control de la neteja dels contenidors, publicació de les actes dels plens a la web, aprovació en ple de les festes d’agost, aprovació en ple del reglament del Consell Agrari, reparació de la tuberia d’aigua que va a les granges, peatonalització de la Plaça Major els caps de setmana i moltes altres coses de menor importància.

A més del treball diari, que no ha parat ni un dia des de que vam entrar a governar, estem estudiant els diferents expedients que hi havia oberts de l’anterior govern i en la majoria de casos són un desastre darrere d’altre: subvencions de més de 80.000€ perdudes, convenis amb altres administracions d’obres que l’Ajuntament té que posar uns diners que no té, diners de subvencions que s’han desviat a pagar altres coses, etc. A partir de setembre que disposarem de més dades, informarem amb tota la documentació necessària, per a que tota la gent del poble conega de primera ma el que es feia fins ara a l’Ajuntament i la manera de treballar que se seguirà a partir d’ara ”, ha indicat el regidor Àlex Vilanova.

Tot i que la situació és molt complicada, des de Compromís per la Jana tenim molta il·lusió i moltes ganes de treballar per tirar endavant el nostre Ajuntament amb l’ajuda de la gent. Per això, estem convençuts que al llarg dels mesos anirà millorant la situació i els anirem explicant els avanços que es vagen produint.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *