Info

Benvolguts veïns i veïnes de la Jana:

En les darreres eleccions municipals, gràcies a la confiança dels janencs i janenques, tenim veu i vot al nostre consistori. Domingo Tolós és el nostre regidor.

Ens adrecem a tu per a garantir-te que treballarem amb tota la il·lusió per a fer noves coses i aportar noves idees de cara al futur.

Som BLOC-Compromís, som la garantia d’una política propera al ciutadà. Els teus problemes, aspiracions i inquietuds els fem nostres: són els del nostre col·lectiu.

A més de les propostes del propi grup municipal, hem incorporat multitud d’idees, preguntes, mocions, propostes i denúncies que persones com tu ens han fet arribar. La política des de baix cap a dalt és això: aglutinar tot el que ens preocupa i donar una solució precisa, bona, i, si pot ser, ràpida.

Si vols fer-nos arribar les teues idees, preocupacions o propostes per millorar la Jana, pots adreçar-te al nostre Grup Municipal o al correu el·lectrònic  que figura en esta mateixa carta. Domingo Tolós t’atendrà personalment en aquelles qüestions que planteges amb tota confiança.

Que no et callen, fes-te sentir.

GRUP MUNICIPAL DE BLOC-COMPROMÍS A LA JANA (bloclajana@gmail.com)